El Gimnàstic Parc va viure ahir una tarda amb un 33è Ciutat de Manresa intens però poc atractiu entre el CE Manresa i el Gironella, tots dos de Preferent, que es van acabar enduent els manresans als penals, després d'acabar els 90 minuts amb el 0-0 al marcador. Un partit que no va ser del tot amistós, ja que va acabar amb deu targetes grogues en total i dues expulsions, una de les quals per vermella directa. El partit tenia al·licients, ja que deu dels jugadors del Gironella havien passat en algun moment per les files del CE Manresa. Ahir, just abans del Ciutat de Manresa, es va disputar el Trofeu Gimnàstic, que va acabar amb victòria dels juvenils del club manresà per 4-1 sobre el Castellbell i el Vilar, de Segona Territorial.

Domini inicial gironellenc

Des d'un inici, el Gironella va dirigir el timó al mig del camp, sota la direcció de Dani Sucías, però sense crear excessiu perill a les àrees rivals. De fet, la primera ocasió clara del matx va ser per als manresans, amb una passada llarga del central Mamadou, i una internada per banda i passada enrere d'un actiu Isaac Vidal, que no va trobar receptor. Aleshores va despertar-se el Gironella, que va tenir a les botes de Riki una oportunitat amb un xut massa creuat.

La lluita per la pilota va protagonitzar els següents 20 minuts, fins que el conjunt gironellenc va arribar al seu millor moment i va posar a setge la porteria defensada per Juanjo. Un xut de Santa, un altre de Roger i un llançament desviat de Miqui trasbalsaven els manresans, que aconseguien arribar tímidament per les bandes. Vidal va tornar a disposar de dues noves aproximacions, amb un xut alt i una centrada passada, però s'esgotava el temps i la primera part acabaria amb l'empat a zero.

En els segons 45 minuts el CE Manresa va sortir més actiu. El primer avís va ser una combinació entre Arnau, Oriol i Joni, que no podia rematar en un possible penal de la defensa. Poc després hi va haver una nova ocasió de Joni, que aprofitava una badada de la defensa gironellenca, però el xut va sortir excessivament desviat davant Romero. L'únic xut a porteria del Gironella era un lliure directe, que va aturar sense problemes el porter Juanjo.

Un matx poc 'amistós'

Quan quedaven 30 minuts, una dura entrada del gironellenc Roger li va costar l'expulsió, amb una picabaralla inclosa entre la banqueta manresana. I un quart d'hora després, el també gironellenc Massana rebia la segona groga, de manera que el Gironella quedava amb nou. A partir d'aquí, el partit s'embrutava encara més, amb entrades puntuals força dures, i alhora el domini va ser encara més clar per al bàndol manresà. Joni, un xut d'Oriol Dalmau i dues ocasions del georgià Berabadze, després de les respectives passades de Rebollo i Cristian, van ser els intents que va fer el CE Manresa per no arribar als penals, però entre la defensa i el porter Romero, el Gironella va aguantar l'empat.

Als penals, el CE Manresa es va endur el 33è títol del Ciutat de Manresa en anotar els cinc que va llançar. Van marcar els manresans Diego, Berabadze, Eloi, Oriol i Edgar, mentre que després que anotessin Dani Sucías, Guifré i Codina, Mena va errar el seu penal.