El britànic Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) s'ha adjudicat la victòria al Gran Premi de Bèlgica, per davant de l'australià Mark Webber (Red Bull) i del polonès Robert Kubica (Renault), mentre que Fernando Alonso (Ferrari) ha abandonat per accident a set voltes del final.

Hamilton, després de la seva victòria d'aquesta tarda passa a encapçalar la classificació del campionat amb 182 punts, tres més que Webber. Alonso es manté en cinquena posició, però a 41 punts del britànic, a falta de disputar sis carreres.

Jaume Alguersuari (Toro Rosso) ha sumat un nou punt en acabar en la desena posició.

De la Rosa (Sauber) s´ha sortit de la pista per la pluja a dues voltes del final i ha acabat finalment dotzè.

Dels aspirants al títol mundial, l'actual campió, el britànic Jenson Button (McLaren-Mercedes) ha abandonat després d'una col•lisió amb l'alemany Sebastian Vettel (Red-Bull).

El brasiler Felipe Massa (Ferrari) ha acabat en quarta posició, per davant de l'alemany Adrian Sutil (Force Índia-Mercedes) i dels Mercedes dels alemanys Nico Rosberg i Michael Schumacher.

Vuitè ha estat el japonès Kamui Kobayashi (Sauber-Ferrari) i novè, per davant de Jaume Alguersuari, el rus Vitaly Petrov (Renault).