El F.C. Barcelona ha fet l'últim entrenament abans del seu viatge a Rússia per jugar contra el Rubin Kazan, en partit corresponent a la segona jornada de la primer fase de la 'Champions League', amb la presència d'Abidal i un Messi que encara no té l'alta mèdica.

L'argentí, que espera rebre l'alta abans del partit, ha realitzat els últims dies un treball molt intens de recuperació de la distensió que va tenir en els lligaments laterals extern i intern del turmell dret, després d'una dura entrada del jugador de l'Atlètic de Madrid Ujfalusi.

A la sessió preparatòria ha estat novetat Abidal, després d'estar una setmana a Martinica amb permís del club per motius familiars. Per part seva, Adriano no hi ha estat present a causa de la microtrencament que va patir a l'abductor de la seva cama dreta davant de l'Athletic Club dissabte.

Finalment, Josep Guardiola ha comptat amb els reforços del filial Ilie, Armado, Planes, Oriol Romeu, Benja, Rochina, Saúl, Carmona, Víctor Vázquez, Tello i Thiago Alcántara -que viatjarà a Sibèria- per preparar el partit.