L'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, ha confirmat la participació inicial del francès Karim Benzema en el partit d'aquest dimarts dels blancs contra l'Auxerre, corresponent a la segona jornada del Grup G de la Lliga de Campions, i en què ha assegurat que és "el moment de donar-li l'oportunitat" al davanter centre 'bleu' davant de la falta de gol.

"Un professional sempre vol jugar, no crec que perquè jugui al seu país ha de millorar les seves prestacions. Ara treballa més com pretenc i com li estic exigint a les últimes setmanes i sé que és el moment de donar-li oportunitats. Fa unes quantes setmanes ja vaig dir que podia ser titular. Per això demà sortirà a l'onze inicial", ha indicat.

I és que la manca de 'punch' de cara a porteria no és cap problema per al portuguès, ja que "els gols arribaran". "Aquest equip està bé en totes les fases de construcció del joc del futbol. Bé, és veritat que estem marcant poc per a les ocasions creades, però els gols acabaran arribant", ha tancat.