El CB Olesa i el Cadí la Seu disputaran avui les semifinals de la 22a Lliga Catalana Femenina Trofeu San Miguel 0,0%, contra el Girona FC i el CBF Sarrià, respectivament, que enguany se celebrarà al Palau d'Esports Seu d'Urgell. Les olesanes, com a vigents campiones i guanyadores també de l'edició del 2008, parteixen com a favorites, però tindran davant un dur rival, el Girona FC, que es troba també en la màxima categoria estatal i que va ser, l'any passat, el seu rival en la gran final. Serà la primera semifinal, a les 18 h.

Un cop acabat aquest partit, a les vuit del vespre, serà el torn de les amfitriones, que sortiran amb l'objectiu de fer-se un lloc en la final per intentar aconseguir el seu segon títol de Lliga Catalana. El CBF Sarrià - Grupo Consultoria s'ha classificat per a aquesta competició en proclamar-se campió de la Lliga Catalana Femenina 2, davant el Platges de Mataró. Les barcelonines es van imposar en una final a doble partit, gràcies al bon resultat obtingut en l'anada, al seu pavelló (65-42). En la tornada, les mataronines van ser superiors a les seves rivals, però el resultat obtingut va ser insuficient (63-55).

Els guanyadors s'enfrontaran demà en la final, en un partit que serà retransmès per Televisió de Catalunya (Canal 33), a partir de les 16.15 h.