El Puig-reig va guanyar la partida al Sallent després de jugar una primera part molt intensa i amb molts gols. Amb el 0-0 tots dos equips van arribar a l'àrea contrària amb oportunitats de marcar, però qui ho va fer primer va ser el conjunt local. A la mitja hora de joc Òscar va rematar de cap al fons de la xarxa després d'una bona combinació dels berguedans. Amb el gol el partit va embogir i la pilota anava d'una porteria a l'altra. Quatre minuts després que el Puig-reig obrís el marcador, Cristian va fer l'empat per al Sallent, en una jugada d'estratègia. L'empat no va durar gaire al marcador, en un obrir i tancar d'ulls Rosell va tornar a avançar el conjunt del Berguedà gràcies a una jugada a pilota aturada. Però els bagencs no es van immutar, van treure des del centre del camp, van buscar la porteria de Ramon, i Cristian va tornar a empatar després de completar una gran jugada individual. En deu minuts de màxima intensitat el partit havia tingut dos gols, però a partir d'aquest moment el joc va tornar a ser espès i la majoria de jugades no passaven del mig del camp. A la segona part, el Puig-reig va ser capaç d'aconseguir el domini del joc i, durant la primera mitja hora, va controlar el partit. El gol de la victòria el va fer Veas al minut 60 en una altra jugada d'estratègia. El gol, que feia justícia al que s'havia vist a la segona meitat, va esperonar el Sallent, que va pressionar molt durant el darrer quart d'hora, però el Puig-reig es va endur, finalment, els tres punts.