"Hem començat molt bé el matí i l'acabarem passant-nos-ho encara millor", va dir el coordinador dels equips base del CH Igualada per fer engrescar els menuts jugadors, a punt per disputar l'últim partit de la festa grossa de promoció de l'handbol. Santpedor va celebrar una cinquena edició molt reeixida de l'HandboliCat, que va reunir diumenge uns 500 infants de les comarques de Barcelona, Lleida i Tarragona.

Organitzada per la Federació Catalana (FCH), la trobada va convocar catorze conjunts més que l'any passat, amb un total de 47, entre els quals els equips del club amfitrió, el CH Santpedor, així com el CEIP Joventut de Callús, el Balsareny, l'Igualada i el Martorell. Amb la matinal, la zona esportiva es va convertir en un mosaic de partits de minihandbol; al pavelló, a la zona exterior i a la pista semicoberta es multiplicava l'entusiasme per estrenar el curs.

Per als joves jugadors, l'HandboliCat representa una matinal per escoltar les primeres propostes dels entrenadors, lluir els equipaments esportius i espiar els equips amb qui es creuaran al llarg de la temporada. També hi havia muntades activitats lúdiques, com el castell inflable i la porteria, on els més petits van provar llançaments i van intentar de batre, durant una estona, la portera de la selecció catalana juvenil.

La tècnica de promoció de la FCH, Glòria Jiménez, va mostrar-se molt satisfeta de la "participació dels equips i dels clubs" i va destacar "l'excel·lent predisposició" del CH Santpedor, així com de l'Ajuntament local, en la col·laboració per organitzar l'activitat.