El Club Atlètic Manresa es va proclamar per primer cop en la seva història campió de Catalunya de clubs en marxa atlètica en una competició celebrada a l'estadi de la muntanyeta de Calella. Els tres marxadors de l'entitat manresana -Cristian Curopos, Jordi Guiral i Manel Molera-, molt motivats per aquest compromís, van aconseguir aquesta fita històrica.

L'atleta juvenil Cristian Curopos va ser cinquè de la general i va imposar-se en juvenils, en completar els 10.000 metres marxa dels quals constava la prova, amb un temps de 57:31.4, la seva millor marca personal. Tot seguit, va entrar per la línia de meta el marxador monistrolenc Jordi Guiral, que va ser sisè, amb un temps de 62:58.2, i el veterà manresà Manel Molera va ser vuitè, amb un temps de 65:25.2.

Ávila assegura a Amsterdam

L'atleta santjoanenc del CA Manresa Abel Ávila va assolir el seu objectiu, el de finalitzar la marató d'Amsterdam, ja que era un requisit del Comitè Paralímpic Espanyol per tal de poder participar al Campionat del Món, el gener a Nova Zelanda. Ávila va completar la cursa en la posició 303 de 7.878 corredors, amb 2:57:41. D'altra banda, la també santjoanenca Meritxell Soler va ser segona a la vintena edició dels 10 km urbans de Sabadell. Soler va fer un temps de 39:14, la seva millor marca personal, i va acabar a darrere la ucraïnesa Inna Lebedieva (38:22).