Avui, dia de Nadal, es durà a terme a Capellades una de les proves clàssiques de l'atletisme anoienc, amb la celebració de la 31a edició de la Cursa del Gall Dindi, 21è Memorial Jaume Solé Quintana, i posteriorment una prova de natació, la 26a Travessa a la Bassa capelladina.

La Cursa del Gall Dindi es disputarà a partir de les 11 del matí, amb sortida davant del Museu Molí Paperer, sobre el circuit urbà tradicional de 4.600 metres. Les inscripcions són gratuïtes i obertes a tots els atletes que hi vulguin participar, es podran efectuar a partir de les 9,45 h. al recinte del Polisportiu Municipal. Enguany es durà a terme novament la cursa prèvia oberta a les categories prebenjamí, benjamí i aleví sobre 1.000 metres, amb sortida a les 10,45 h. L'organització de la prova corre a càrrec de l'àrea d'esports de l'Ajuntament de Capellades, amb la col·laboració del CA Igualada i dels voluntaris capelladins

Les proves de natació corresponents a la Travessa a la Bassa es duran a terme a les 12 del migdia després de la cursa atlètica. Les inscripcions es podran efectuar abans de la prova, davant de la bassa, un cop finalitzada la cursa atlètica.