Fernando Alonso ha tancat el Wrooom 2011, que reuneix a pilots i tècnics de les escuderies Ferrari i Ducati a l'estació hivernal de Madonna di Campiglio, imposant-se en les dues curses disputades sobre la neu del llac de Madonna.

Alonso es va imposar primer en la prova de kart, després d'haver fet el millor temps en els entrenaments, i va dominar la cursa de principi a fi per davant del seu company d'equip, el brasiler Felipe Massa, i el nord-americà Nicky Hayden de Ducati.

Tot i que l'italià Valentino Rossi va dir a l'arribar a Madonna di Campiglio que no participaria en les carreres pel fet que encara es recupera de l'operació a l'espatlla dreta, al final ho ha fet, i després d'haver completat el segon temps després alonso, va finalitzar en cinquena posició en ser colpejat per un altre rival.

En la segona cursa, en la qual els pilots van utilitzar cotxes Fiat 500, de nou Fernando Alonso va dominar de principi a fi i es va imposar el vencedor de l'any passat Nicky Hayden i Valentino Rossi, que va aconseguir el tercer lloc després de superar en l'última volta a Felipe Massa.

L'espectacle sobre la pista de neu el va iniciar l'italià Luca Badoer, que al matí s'havia imposat en la prova d'esquí per davant de Giancarlo Fisichella i de Fernando Alonso, rodant amb Ferrari de Fórmula, amb el qual ha posat punt i final a la casa italiana, en la qual ha estat dotze anys com a pilot de proves.

A primera hora de la tarda arribava a Madonna di Campiglio el president de Ferrari, Luca Cordero de Montezemolo, que aprofitava per reunir-se en solitari amb els pilots, Fernando Alonso i Felipe Massa, abans d'atendre la premsa, a la qual va confessar que encara es desperta a la nit pensant "en aquella carrera", en referència a l'última prova del mundial passat disputada a Abu Dhabi.

Es va congratular el president que la polèmica segueixi en la Fórmula U i va dir: "Veig amb plaer que uns han guanyat el mundial i encara no s'han habituat a comportar-se, però això forma part del joc. Quan alguns hagin guanyat el deu per cent del que ha guanyat Ferrari els respondrem ". A partir d'aquest dissabte, els pilots tornaran a la fàbrica de Maranello, per continuar preparant la temporada que ve, de moment en el simulador.

També se seguirà amb el muntatge del cotxe per a la temporada i si el temps ho permet, es rodaran els primers cent quilòmetres a la pista de Fiorano, al costat de la fàbrica, aprofitant que el reglament ho permet per fer filmats publicitaris.