Els socis del FS Martorell, amb una votació unànime que només va tenir una abstenció, han pres la decisió que l'entitat desaparegui. La manca de recursos econòmics ja s'havia demostrat en les últimes setmanes i el primer equip, que ha participat al grup sisè de Primera Nacional A, no s'havia presentat a jugar en les dues últimes jornades. Ahir, a la federació espanyola no hi havia encara constància de cap renúncia i estava obert, a través del comitè de competició, l'expedient per la doble incompareixença.

El FS Martorell va estar 10 anys a la Divisió d'Honor, fins al 2007. En l'assemblea, a la qual van assistir una vintena de socis, el president, Joan Jorba, i la junta directiva van presentar la seva dimissió irrevocable i, després de fer un repàs de la situació, es va procedir a la votació, en la qual els presents van accedir a la liquidació d'un club que no té recursos per tirar endavant. Els equips de base sí que continuen, ja que des de principi de temporada, amb un acord que es va fer amb l'Ajuntament, es va crear el Pares i Mares Futbol Sala Martorell, desvinculat del club.

El FS Martorell, presidit durant aquesta seva última etapa de vida per Joan Jorba, que va ser regidor d'Esports, ha estat els darrers mesos enfrontat amb el consistori, que no li va permetre utilitzar, tal com va fer fins a la temporada passada, les instal·lacions municipals del poliesportiu i el primer equip disputava els partits al Papiol.

De tota manera, Martorell no ha perdut el futbol sala amb l'adéu del club, ja que a hores d'ara hi ha una altra entitat, el Sala 5 Martorell, líder dins el grup sisè de la Primera Nacional A, que a la pràctica és qui assumeix l'herència esportiva del club que s'ha dissolt.

El president del Sala 5 Martorell és Jordi Gay, que va ser jugador durant molts anys del FS Martorell, i dins la plantilla (Gay també juga) hi ha homes com Diego Blanco i Rubén Garrido, que també van formar part de l'equip en les èpoques daurades del llavors Miró.

D'altra banda, l'Ajuntament ha fet públic que el Jutjat número 7 Contenciós Administratiu de Barcelona ha desestimat el recurs del FS Martorell contra la decisió de l'antic Patronat d'Esports de revocar la subvenció a l'entitat privada i donar per finalitzat el conveni. La sentència assegura que l'actuació de l'Ajuntament, avalada al ple per tots els grups excepte pel PSC, s'ajusta a dret i que el FS Martorell no va complir acords del conveni que estaven especificats de manera molt explícita.

El FS Martorell ha estat un dels tres grans clubs històrics del futbol sala català, juntament amb el Marfil Santa Coloma i el Barça, els dos que ara mateix es mantenen en la màxima categoria. L'equip del Baix Llobregat Nord va ser, durant molt de temps, protagonista en els mitjans estatals i la televisió en va oferir partits en directe.