El Sallent es va imposar en el derbi intercomarcal amb un gol solitari de Dani al minut 17 de partit. Si a la primera volta el Puig-reig va ser qui es va endur els tres punts amb un resultat favorable de 3-2, ahir va ser el Sallent qui es va imposar als berguedans.

En un partit amb una forta rivalitat, el domini del Sallent va ser força clar durant gairebé tot el partit. Els bagencs, que arribaven amb dos punts d'avantatge respecte al Puig-reig, van demostrar per què són els tercers classificats del grup. Tots dos conjunts van estar molt concentrats, però l'equip que va tenir més ocasions va ser el Sallent. Pel que fa al Puig-reig, va estar a punt d'empatar en algunes jugades molt perilloses i fins i tot va estavellar un xut al pal. Però, en general, el Sallent va ser superior als berguedans.

El gol va arribar al minut 17 de joc, quan Dani va aprofitar una passada entre línies de Batanero per superar Guillem, el porter berguedà. El gol va ajudar molt els bagencs, amb el marcador de cara van jugar amb més tranquil·litat i van obligar el Puig-reig a avançar les línies. Els berguedans van buscar l'empat durant tot el partit, però patien molt en els contraatacs del Sallent, que eren molt perillosos. Els bagencs van tenir clares ocasions de gol per sentenciar gràcies a la velocitat dels seus davanters, però al final el gol de Dani va ser suficient per doblegar el Puig-reig. Amb aquest resultat, els bagencs continuen tercers, mentre que el Puig-reig continua en la setena posició de la taula.