Les dues formacions del CA Igualada i l'equip masculí de l'Avinent Manresa participaran diumenge en la primera jornada classificatòria de la Lliga Catalana de Clubs de primera categoria. La segona jornada tindrà lloc el diumenge dia 17 i l'objectiu és situar-se en les quatre primeres posicions per a la final a vuit.

El CA Igualada, al grup A, disputarà la primera jornada a Can Jofresa, a Terrassa, i la segona, a Barberà del Vallès. L'equip masculí mesurarà forces amb els clubs Medilast Lleida, l'AA Catalunya B, el CA Vic, el CA Castellar, el CA Valls Andorra, l'UA Barberà i el CA Montornès. El conjunt femení s'enfrontarà a l'AA Catalunya B, el CA Vic, l'UA Terrassa, el GEiEG, el CAV Andorra, el CA Castellar i el GA Lluïsos-Mataró.

En el grup B, les seus de les jornades seran Palafrugell i Granollers, on l'Avinent es trobarà amb el CA Laietània de Mataró, el Girona Costa Brava, el Cornellà Atlètic, el CA Canaletes, el Pratenc AA i el CA Mollet. Els integrants de l'equip són Albert Babí i Albert Martínez, en els 200 metres llisos; Guillem Fernández i Oriol Sellarès, en els 800 llisos; Ignasi Ávila i Oussama Chouati, en els 5.000 llisos; Guillem Pérez i Cristian Curopos, en els 5.000 marxa; Marc Valero i Gerard Llimós, en els 400 tanques; Aleix Güell i Andreu Reig, en salt d'alçada; Vicenç Torras i Ricard Clemente, en llargada; Àngel Garcia i Sergi Calvo, en pes; Carles Peig i Josep Sans, en javelina, i Babí, Valero, Torras i Martínez, en els relleus 4x400.