La casa del germà gran de l'internacional argentí Lionel Messi, en la seva ciutat natal de Rosario, va ser atacada a trets per desconeguts sense causar cap víctima, han informat avui fonts policials.

L'atac contra la casa de Matías Messi, de 29 anys, va ser perpetrat des d'almenys una motocicleta que va passar pel lloc la matinada de dissabte i la policia actua d'ofici a falta d'una denúncia formal del germà del jugador del Barça, han indicat.

La casa, que va rebre almenys quatre impactes de bala, està situada en un barri residencial de Rosario, a 380 quilòmetres al nord de Buenos Aires, i Lionel Messi sol allotjar-se en ella quan visita l'Argentina.

Diversos trets també van impactar en una casa veïna a la de la família del jugador del FC. Barcelona i de la selecció de l'Argentina.

Les fonts policials han indicat que es desconeixen els motius de l'atac.

"No trobo cap explicació, hi ha un problema d'inseguretat que pateixen els ciutadans i aquest cas sobresurt perquè es tracta dels Messi", ha assegurat Ricardo Giusepponi, advocat de la família del futbolista, al canal de notícies C5N de la televisió per cable.

L'advocat ha subratllat que aquest incident "no té res a veure" amb el procés que el 2008 se li va seguir a Matías Messi per dur una arma sense permís, "una causa de la qual va ser absolt en forma definitiva".

El lletrat ha apuntat que el germà gran del futbolista fa una vida normal i es dedica a administrar els negocis de la família a l'Argentina i ha insistit amb què el succeït respon a la "inseguretat ciutadana".