Dimarts, a 2/4 de 9 del vespre, la selecció d'Angola s'enfrontarà a l'Igualada HC en un matx amistós al pavelló de les Comes. Els africans aprofitaran el partit de cara a la seva preparació per a la Blanes Golden, que es jugarà del 16 al 19 de juny en aquesta població de la comarca de la Selva, on hi ha també la selecció catalana.

El cap de setmana de l'1 i el 2 de juliol se celebrarà la 33a edició de les 24 Hores Vila de Capellades de futbol sala, que és també el cinquè memorial Ramon Guix. Com els darrers anys, són organitzades pel CFS Ondulados Carme i hi ha encara places. Per apuntar-s'hi s'ha de trucar al telèfon 93 801 29 49 en horari de nit.

En la seva excursió de dissabte, l'Esport Ciclista Manresà viatjarà demà fins a la Torre d'Oristà. Com sempre, la trobada dels corredors serà a 2/4 de 8 del matí a la cruïlla de la plaça Bonavista i la carretera de Vic per fer un trajecte cap a Avinyó, Santa Maria d'Oló, Oristà, Torre d'Oristà, Sant Feliu Sasserra, Artés i Manresa. En total, 90 km.