La temporada vinent el Navàs no serà en una lliga EBA en la qual ha estat fix durant els darrers onze anys. El club tindrà directiva nova els dies vinents, sorgida entre pares i mares dels jugadors del planter, i farà una aposta molt decidida per la base. En aquestes circumstàncies es fa molt inviable poder assumir les despeses que té la lliga EBA, amb desplaçaments, compensacions als jugadors i cost d'arbitratges. L'EBA és en aquests moments la quarta categoria de l'escalafó del bàsquet darrere de l'ACB, la LEB Or i la LEB Plata. Per a un poble de poc més de sis mil habitants i d'una llarga tradició en el bàsquet (el club va ser fundat el 1949), ha estat un orgull poder mantenir tant temps la categoria. El més probable és que el sènior del CB Navàs militi a la Segona Catalana si es confirma l'ascens de l'equip B. Quant a la plaça EBA, se'n gestiona la venda a un club de Sabadell de nova creació.

El 6 de maig passat es va fer una assemblea de socis del CB Navàs en la qual el president de l'entitat, Anselm Isern, va expressar la decisió de no continuar. Atès que no va sortir ningú per fer-se càrrec del club, Isern es va comprometre a fer de pont fins al 30 de juny, quan s'espera que es faci el relleu.

Després de les eleccions del 22 de maig, que han portat al govern de Navàs la coalició CUP i ERC, és la cap de llista dels republicans, Hortènsia Font, qui ha agafat la regidora d'Esports. Ella és també mare de jugadors del club i declara que "s'està creant una gestora amb persones vinculades al club que esperem tenir enllestida d'aquí a pocs dies. El camí de la base és el que ha de seguir els anys vinents. És una època molt dura per l'economia i és lògic que l'esport també se'n ressenti".

Hi ha prevista la subvenció de 6.000 euros/any per al CB Navàs, però Font vol deixar clar que "aquests diners es destinaran tots al bàsquet de formació. En tot cas, els directius que hi eren fins ara han deixat el club amb els comptes clars i sense deutes, fet que és d'agrair".

Isern, vinculat fa dècades al CB Navàs, n'ha estat el president l'última temporada 2010/11. "No es podia continuar a l'EBA, això ho teníem clar també nosaltres. L'any ha estat complicat, però estic segur que ara sortirà gent preparada per tirar endavant, com ha passat sempre en els 60 anys de la nostra història. Qui sigui tindrà tot el meu suport".