Les gimnastes del Gimnàs Egiba de Manresa van sumar un total de vuit podis en els campionats d'Espanya individuals d'artística femenina, celebrats al Palau d'Esports San Pablo de Sevilla.

La representació de l'Egiba va ser d'onze gimnastes classificades per a l'estatal el mes de juny passat. Entre les més jovenetes, en el nivell 1, Janinha Jo va aconseguir la tercera posició de la general amb 43,500 punts, a només una dècima i mitja de la primera classificada, i també va ser bronze en salt a la mateixa categoria; Andrea Carmona va ser setena a la general i plata en terra, i Tània Pylianska va ocupar el vuitè lloc d'un total de 70 gimnastes classificades i va ser bronze en salt.

En el nivell 2, Iris Ramírez va dominar la competició fins que en arribar a l'últim aparell va fer un greu error d'execució que la va fer caure de les posicions de podi, tot i que va ser medalla de plata en terra; Carla Ferreira va proclamar-se campiona d'Espanya en salt, i Mar Palliso va tenir un debut estatal per sota de les seves expectatives en tots els aparells. En categoria de via olímpica, la millor gimnasta de l'Egiba va ser Laura Valero, al nivell 5, on va aconseguir l'or en salt, plata en paral·leles i 4a a terra, tot i que dues caigudes a la barra la van relegar al 4t lloc a la general.

En el nivell 6, Aida Rodríguez va ser novena, i destaca el quart lloc a la barra, i Clara Casals va ser dinovena. En el nivell 9, Laia Obradors, que s'està recuperant d'una lesió, va competir en les paral·leles i va assolir el cinquè lloc. I en el nivell 10, Ariadna Puntí va fer una competició irregular que la va portar fins a l'onzena plaça final.

Els entrenadors de l'Egiba, Miriam Font i Xavi Casimiro, han valorat els resultats de la temporada com a "molt positius, dominant els podis als campionats de Catalunya i, tot i que podíem aconseguir-ne molts més en àmbit estatal, continuant el treball les gimnastes poden arribar ben lluny".