El Centre d'Esports Manresa té dos homes més a prova per acabar de definir la seva plantilla de cara a l'inici del campionat de la lliga a Primera Catalana. Són Dani Arqués i Raúl Fernández que aquesta nit (20 hores) podrien tenir minuts en l'amistós que l'equip entrenat per Quique Salamanca farà al terreny del Begues, de Segona Catalana. En el dos darrers partits, l'equip bagenc va igualar al camp del Sant Maure (1-1) i va ser derrotat (0-2) pel CE Marganell al matx de festa major, al Nou Estadi del Congost.

Pel que fa a les incorporacions dels jugadors a prova, Dani Arqués és un mitja punta polivalent que la temporada passada era a l'UE Tona que es va enfrontar en la lliga al CE Manresa. Arqués estava fent fins fa pocs dies la pretemporada a l'equip del Gramanet B.

Quant a Raúl Fernández, és un mig centre de caire defensiu que es trobava a l'equip tarragoní del CE El Catllar, i que té experiència en els equips de prestigi com el Júpiter, el Vilafranca i el Sants. El Manresa té dos partits més, a banda del d'avui a Begues, abans de l'inici de lliga. El diumenge visita l'Agramunt i el proper dimecres anirà al camp de l'Olesa. A la lliga, l'equip de Quique Salamanca debuta a Cerdanyola.

L'Avià venç a Sallent (2-3)

Anit es va jugar un partit amb gols i emoció a Sallent entre els locals (que prendran part enguany en la Segona Catalana) i l'Avià (dins de la Primera Catalana). El conjunt del Berguedà es va imposar per un renyit 2-3 en un duel equilibrat que va ser incert fins el final.

Els locals van anar a totes des del primer minut, buscant la victòria i es van avançar amb un 2-0 que al descans l'Avià havia reduït (2-1). Hi va haver canvis a la represa però el joc va ser anivellat i amb ocasions clares per uns i altres; va ser l'Avià el més encertat i va capgirar amb dos gols (2-3). Els visitants no van defallir tot i l'expulsió del porter a 20 minuts del final quan va evitar, fora de l'àrea, l'empat sallentí. Tot i perdre, l'equip de casa està fent una gran pretemporada en la qual ha igulat amb el Molletense (3-3), el Manresa (3-3) i l'Igualada (1-1).

D'altra banda, el Sant Maure té un partit amistós aquest vespre, a les 20,30 h, rebent el Vista Alegre. Dissabte, els de Santa Margarida de Montbui seran amfitrions (19 h) del CF Igualada, un derbi anoienc que es jugarà una setmana abans de l'inici de les respectives lligues. L'Igualada encara tindrà un partit amistós més que serà diumenge dia 4 al camp del Marganell.