L'amenaça de pluja no va deslluir la vuitena edició del Cros Ciutat de Manresa a nivell escolar celebrat ahir al migdia a la zona esportiva del Congost. Tot i el mal temps, sobretot a primera hora del matí, van ser 820 els escolars participants en aquesta organització del Consell Esportiu del Bages amb l'Ajuntament de Manresa, l'Ampa de l'Escola Sant Ignasi i la col·laboració logística del Club Atlètic Manresa i dels Supermercats Llobet.

Si bé l'any passat van ser 890 els participants, enguany, segurament, les previsions meteorològiques van fer tirar enrere un bon grup d'escolars inscrits, ja que la xifra de joves atletes apuntats era de 1.360.

Les curses es van iniciar a les 10 del matí, des de les categories dels més grans fins a les dels més petits, i es va acabar amb la corresponent entrega de trofeus als tres primers classificats de cada grup d'edat, tant masculí com femení. El calendari de crosos escolars a la comarca del Bages ja ha passat per Sant Vicenç de Castellet, Castellnou de Bages, Moià i Sallent. Dijous que ve, en l'edició del suplement Tot Esport, publicarem les classificacions de les curses del Cros de Manresa.