Tot és a punt per poder engegar els motors al Circuit Verd de Moià per disputar les tradicionals 24 Hores de Resistència de Moià. La cita és a partir de demà, amb sortida a les cinc de la tarda, l'edició número 41 d'una de les competicions més veteranes al país i que és més estimada per tots els aficionats.

Enguany es preveu que hi hagi en la línia de sortida un total de 20 equips i prop de 80 pilots que competiran per la victòria. Des de les cinc de la tarda de demà fins a la mateixa hora de diumenge, les màquines repetiran un cop i un altre el traçat prèviament marcat, que és de 5,5 km de llargada.

Els entrenaments són previstos per a dissabte al migdia, moment en el qual els pilots podran assajar els diversos trams d'un circuit que és atractiu i també selectiu, amb les dificultats que seran determinants per assenyalar les diferències. És un recorregut que s'ha triat amb molta cura i que tant podria servir per a motos d'enduro com també de motocròs. La cursa la portaran a terme els quatre pilots que són els que formen cada equip i que es van alternant al llarg de les 24 Hores, de manera que hi ha pilots que corren durant tota una hora seguida i d'altres que només ho fan un quart d'hora, aquesta és una opció de cadascuna de les vint formacions que competiran.

En tancar aquesta edició, ja hi havia una llista provisional força completa d'inscrits i el Moto Club Moianès, l'entitat organitzadora, valorava que entre els favorits hi haurà els equips del Tomàs Bellès i el dels 7 Rencs, tots dos conjunts de la capital del Bages.

Cada equip disposarà del seu box particular, dotat de llum i d'aigua. A la casa del Solà de la Vila, també podran prendre begudes i entrepans per anar fent temps a mesura que passin les hores. S'ha previst que diumenge, a partir de les cinc de la tarda, quan quedi tancada la cursa, es farà el repartiment de trofeus i premis als guanyadors i participants a la cursa. Val a dir que els premis especials han estat donats generosament per la casa Recam Lasser. Els organitzadors esperen que el temps acompanyi la cursa i confien que, com en les darreres edicions de les 24 Hores, el Circuit Verd sigui ple durant els dos dies dels nombrosos aficionats al motor que hi ha a les nostres comarques.

En l'edició del 2010, els equips de Tomàs Bellès van ser els grans dominadors de la prova. El triomf va ser per a la formació de Brucart, Puerta, Costa i Díaz, amb un total de 244 voltes. En segon lloc (234) es van situar Bellès, Garcia, Crespo i Morales. La tercera posició va ser per a l'equip Suzuki Català i els pilots Vives, Maroto, Baró i Bolado.