El Cadí la Seu té un partit molt complicat, demà a les 12.30 hores, a la pista del Perfumerías Avenida de Salamanca. Les castellanes són les segones classificades a la Lliga Femenina, amb 18 victòries en 21 partits. Però les urgellenques han incrementat el seu estat anímic per la clara victòria (92-63) de fa just una setmana amb l'Hondarríbia que els hi va treure el mal regust de l'inesperat daltabaix a la pista del Jopisa Burgos (73-39).

Les jugadores del Cadí, sisenes amb 12 triomfs, poden aprofitar el desgast del Perfumerías Avenida que ahir jugava a l'Eurolliga amb el Beretta Famila Schio italià.

També en categories femenines, aquest cap de setmana comença a caminar la segona fase de Copa Catalunya. En el grup 3, el de dalt, hi ha el derbi entre el CB Igualada i l'Olesa, demà a les 19 hores. En el grup per la permanència, el Petro Pintó Asfe debutarà aquesta tarda amb el Reus Ploms (19.15 h).

Pel que fa a la Copa Catalunya, però en el vessant masculí, dins el grup 2, el Martorell i el CBI es mantenen en els llocs de privilegi. Els del Baix Llobregat, líders, reben el Vendrell a partir de les 18.45. Pel que fa al CB Igualada, serà amfitrió del Castellbisbal (19, avui) amb la intenció de mantenir-se ferm en la segona posició. El Santpedor, que està implicat en la permanència, té una bona oportunitat per afegir la que seria cinquena victòria . L'adversari, diumenge a les 17.45, en pista santpedorenca, és un Ribes amb set victòries.