El club bagenc de l'Egiba va ser un dels clubs més destacats al 8è Trofeu Internacional Ciudad de Sevilla, on van participar clubs de l'estat espanyol i d'altres de França i Holanda.

En el nivell-2, cal destacar els ors de la gimnasta Andrea Carmona, que va ser primera a la general, en el salt i paral·leles, a més a més de ser plata en terra. Carla Font era la cinquena a la general i va assolir la plata en barra. En nivell-5, Mar Pallissó va aconseguir el bronze en la classificació total, en terra i en paral·leles. Iris Ramírez obtenia el bronze en salt i Carla Fernández va ser campiona en barra d'equilibris. En nivell-7, Aida Rodríguez va ser la primera de la general i també es va endur la medalla de plata en barra, en terra i paral·leles. Janina Jo i Laia Obradors van ser baixa per sengles lesions.

En el balanç final, els resultats de l'Egiba són excel·lents, ja que el botí final aconseguit pel club de la capital del Bages va acabar sent de 14 medalles. L'Egiba pot presumir de ser el club que més vegades ha estat convidat a la prestigiosa cita sevillana, ja que hi acudeix des de la primera edició, que es va celebrar l'any 2004. Tot i la qualitat dels diferents equips participants, cal dir que l'Egiba, amb sis gimnastes i uns resultats molt favorables, va ser reconegut com un dels equips guanyadors de la trobada.