Un cop superat el xoc de la no presència a la fase final de la Copa del Rei i l'ensurt de l'eliminatòria europea, l'Igualada HC té avui un partit amb força coses a guanyar i poc a perdre. Els arlequinats juguen a la pista del segon classificat de l'OK Lliga, el Coinasa Liceo, a partir de les vuit del vespre amb la possible baixa de Dani Rodríguez, per problemes personals.

Els anoiencs es troben en una zona de la classificació de gran densitat, ja que entre el quart i el novè classificats només hi ha quatre punts de diferència. La visita a Riazor es presenta complicada, però el premi per obtenir els tres punts pot ser molt gran. Significaria situar-se sis punts a sota de la segona posició, independentment dels altres resultats, i la clara possibilitat d'acabar la jornada en el quart lloc, si es combina un triomf amb la derrota del Sather Blanes a Maçanet.

El Liceo arriba al partit en bona forma després del seu compromís europeu de la setmana passada, en el qual va guanyar el Ginebra a domicili per 2-4, amb gols de Bargalló, en dues ocasions, Toni Pérez i Matías Pascual.

Els gallecs formen un equip molt competitiu, amb l'exjugador de l'Igualada Jordi Bargalló com a figura. Entre els anoiencs hi ha la convicció que els caldrà ser molt efectius de cara a la porteria rival per poder treure alguna cosa positiva de la pista gallega. A més, la defensa haurà de mantenir a ratlla els golejadors corunyesos.

A més del partit de Riazor, avui es disputen quatre partits més de lliga. A les set, el líder, el FC Barcelona, rep l'amfitrió de la Copa, el Vilanova Mopesa. A dos quarts de vuit, el Noia Freixenet rep el Monjos, i el Calafell fa el mateix amb l'Enrile Pas Alcoi. Finalment, a dos quarts i cinc de nou, es disputa l'esmentat partit entre el SHUM Maçanet i el Blanes.