El base català Ricky Rubio, dels Timberwolves de Minnesota, ha batut el rècord mundial de cistelles consecutives des de darrere del cèrcol, en un dels concursos que tenen lloc a la 61 edició del Cap de Setmana de les Estrelles.

"Estic encantat de ser aquí. És bonic participar en aquest tipus d'actes ia sobre acabo de batre un rècord mundial", ha fet en declaracions a Efe el jugador espanyol dels Minnesota Timberwolves minuts després d'encistellar 18 cistelles, incloses 16 consecutives, en un minut des de darrere del cèrcol.

En el concurs, que s'ha estrenat en aquesta edició del Cap de Setmana de les Estrelles, també hi ha participat el base "sensació" de l'NBA, el nord-americà d'origen taiwanès Jeremy Lin, jugador dels Knicks de Nova York, que ha estat el primer a iniciar el duel amb Rubio i s'ha quedat amb només vuit cistelles.

Els dos jugadors s'han col·locat a la línia de fons entre la cistella i la cantonada lateral per fer els tirs al camp instal · lat al Centre de Convencions de Orlando.

El jugador s'ha mostrat a més "entusiasmat" amb la seva participació avui al Partit de les Promeses, cosa que per ell és un "somni fet realitat".