L'equip Tomàs Bellès-Cannondale ja es troba de tornada amb seu flamant bus després d'haver finalitzat la segona edició de l'Andalusia Bike Race.

En aquesta última dura etapa, Cristofer Bosque i Adrià Noguera han seguit amb la seva línia en aquesta competició i s'han anotat la vuitena posició de l'etapa, afermant-se en la setena plaça de la general scratch, en una prova amb un cartell de luxe amb diversos corredors professionals de diferents nacionalitats.

Anna Villar i Pau Egeda, han fet una carrera molt intel · ligent, conservant en tot moment la mecànica de les seves bicis Cannondale i arribant a poc més de quatre minuts dels guanyadors de l'etapa d'avui, arribant en segona posició i convertint-se en els flamants guanyadors de la cursa, havent mantingut el liderat des de la primera etapa fins al final, amb una avantatge final de més de 38 minuts.

Després d'aquesta carrera, en la qual han fet més de 400 quilòmetres, els quatre integrants de l'equip descansaran fins a la primera cursa de la Copa Catalana Internacional a Banyoles. Recordar que tots els resultats de les etapes i algunes fotos es poden consultar a www.andaluciabikerace.com, i aquesta nit el resum per Teledeporte és a les 00:40.

Aquest diumenge, a Aguilar de Segarra es disputa el Campionat de Catalunya de marató, on l'equip Tomàs Bellès-Cannondale estarà representat amb diversos corredors diferents als participants de la ABR.