No hi ha manera d'aturar Toni Bou en el mundial d'X-Trial, anteriorment anomenat indoor, d'aquesta temporada. El pierenc de l'equip Montesa-Repsol no va notar negativament la derrota de fa quinze dies en l'estrena de l'estatal a l'aire lliure, a Castellolí, i es va imposar al trial que es va fer a Madrid, el quart de la temporada, amb la qual cosa amplia la diferència respecte d'Adam Raga, que és segon.

El deu vegades campió del món no es va deixar impressionar pel fet que el trial fos aprofitat per fer una fastuosa presentació de l'equip Repsol del mundial de velocitat, ni per la dificultat de les zones. Fins a l'última de la final no es va decidir el guanyador i, en aquestes situacions, Bou ha demostrat moltes vegades que sap dominar la tensió i obtenir el triomf.

El pierenc va explicar que "encara falta molt per sentenciar el títol, però estem en la línia de fer un bon campionat. Avui ha estat una cursa molt especial, ja que era a Madrid. Això afegeix un extra de pressió per aconseguir la victòria i, a més, Adam Raga ho ha posat molt difícil i hem hagut de lluitar fins a l'última zona".

Bou va explicar que "tot ha sortit perfecte i, de cara al mundial, tenim quatre victòries en quatre proves. Malgrat això, no s'ha de mirar més enllà de la pròxima cursa, que es farà a Mallorca. Hi ha moltes qualificacions, semifinals, moltes zones i has d'anar amb compte de no fallar en cap pas i perdre tots els punts de cop. Poc a poc, les coses s'han fet de manera impecable. Tot està com somiàvem, i estic molt content".

A més de la prova de Mallorca, quedaran dues cites més, a Milà i a París, per tancar el campionat.