El partit no va tenir massa història, ja que s'enfrontaven el colíder i el darrer classificat, una diferència en la classificació que es va veure reflectida a la pista. L'Artés va fer una bona sortida i va agafar diferències importants, però en el segon quart es va relaxar, fet que va aprofitar el conjunt visitant per apropar-se en el marcador i arribar al descans només sis punts per sota (42-36). A la represa els jugadors artesencs van tornar a sortir molt concentrats i van decidir el matx abans del darrer període gràcies al gran encert ofensiu i defensiu. Al darrer quart el conjunt artesenc es va dedicar a mantenir la diferència per assolir un nou triomf, que el permet seguir coliderant la taula juntament amb el Pardinyes (que té un partit menys), mentre que el Vedruna de Gràcia continua en la darrera posició.

En la propera jornada, el Cerberus Artés visitarà la pista del Club Natació Terrassa, diumenge a les set de la tarda.