La victòria del Gironella al camp del Tona, el quart classificat, deixa els berguedans amb el campionat de lliga frec a frec amb el Sant Quirze, amb qui els berguedans es troben empatats a punts. Sobretot després de la derrota del Granollers, que és el tercer, a 7 punts. D'aquesta manera els dos equips obtenen un coixí molt important per encarar el darrer tram de la competició de lliga.

Per aquest motiu, el Gironella va arribar a Tona amb la mentalitat de treure els tres punts del Nou Camp. Va ser un primer temps molt poc vistós i amb escasses ocasions de gol. En pràcticament la única arribada perillosa dels locals, Puig va superar Abel per fer l'1-0 al minut 38. Els osonencs van saber aprofitar una errada de la defensa berguedana.

La reacció del Gironella no es va fer esperar, i al minut 49 Adri va empatar amb un gran xut des de la banda, fora de l'àrea, que va entrar per l'escaire del porter Calvo. Amb l'1-1 el Gironella es va decidir a empènyer més amunt i el Tona va començar a patir en defensa. L'equip del Berguedà va avisar quan va estavellar una pilota al pal, però el gol es va fer esperar fins al minut 83, quan Moi va entrar a l'àrea per driblar el porter i fer el segon gol del Gironella, el que va donar els tres punts. Lluny d'encongir-se, els visitants ho van seguir provant i només la falta d'encert va impedir un resultat més infltat.