El Manresa va aconseguir trencar la seva pitjor ratxa de la temporada (sis partits perduts) amb una espectacular golejada sobre el Farners al Nou Estadi del Congost que obre les portes a l'esperança tot i que la situació de l'equip continua essent molt delicada.

L'equip de Josep Antoni Montes va haver de superar una primera dificultat en forma de baixa de diferents jugadors, com Jesús Pelfort, Oriol Dalmau, Álvaro Méndez i Álex Sánchez i d'altres que van haver de jugar amb grip, com Cañadas, Lamin o Roma (aquest, des de la banqueta).

Des del primer moment es van veure les intencions d'uns i altres: buscar la victòria amb un joc ofensiu. I en aquest intercanvi de cops va sortir afavorit el conjunt manresà, que va aprofitar-se d'una defensa visitant sense consistència.

Al minut 10, un actiu Joel no va poder aprofitar un u contra u amb Blanquera. Sis minuts després, el jugador visitant Marc Vilà va avisar amb un xut a boca de canó, que Cañadas va aturar amb una excel·lent intervenció. Joel no va fallar la segona oportunitat que va tenir; va rebre una passada per la dreta de Lamin i amb un contral orientat amb el pit va plantar-se davant el porter del Farners i va superar-lo amb un gran xut (min 18). Les coses es van tòrcer al minut 29, quan Marc Casas, després de controlar la pilota dins de l'àrea d'esquena a la porteria, va girar-se i va rematar al fons de la xarxa amb un xut ajustat al pal impossible per a Cañadas. Passada una fase de certa igualtat, i després d'una acció individual de Joel, Lamin va fer el 2 a 1, resultat amb què es va arribar al temps de descans.

A la represa, i només començar, Joel va errar una altra bona ocasió amb un xut massa creuat. Cap dels dos equips no tenia el control del partit. Al minut 55 Xavi Pujols va haver de ser substituït per un cop al nas i, cinc minuts més tard, Dani Arqués, jugant de lateral dret, va recuperar una pilota a la seva zona i després de driblar diversos jugadors del Farners va plantar-se davant Blanquera i va superar-lo en el que va ser el millor gol de la matinal. El 3-1 va donar confiança al Manresa i va ensorrar un Farners impotent. Al minut 70, Fran Rubio va culminar una bona acció de conjunt amb el 4-1 que sentenciava definitivament el matx. Degut a les diferents absències, Montes va fer sortir dos jugadors de l'equip juvenil, Jaume Sunyer i Josep Díez, que van ser els protagonistes del cinquè gol manresà amb un bona acció d'assistència per l'esquerra de Díez a Jaume Sunyer qui, des de l'àrea petita, va anotar el gol. Era el minut 87 i, dos després, Marc Vilà va fer el segon per a un Farners derrotat.