El Sant Esteve va caure a la pista del Joventut Mataró, un equip que, des de la part mitja de la classificació, lluita per apropar-se a la zona més alta. Els locals es van mostrar molt forts i van esbossar l'avantatge abans del descans i, si bé els sesrovirencs van intentar esborrar les diferències en el darrer tram, no van poder completar la remuntada.

El Sant Esteve va sortir motivat i va prendre la iniciativa, però de seguida el Mataró va ajustar el joc a la pista i va entaular un pols molt intens i igualat. Ara bé, amb empat a 7 gols en el marcador, els locals van obrir una escletxa amb un parcial de 4-0. El conjunt que dirigeix Fernando Pastor va reaccionar, però no va poder evitar que els maresmencs arribessin al descans al davant (18-16).

En el segon temps, el Mataró va sortir amb l'objectiu de fer valer les diferències que ja havia forjat i, amb molta empenta, va ampliar l'avantatge fins a sis gols (28-22, en el minut 45). El Sant Esteve va treure llavors el seu orgull i coratge i va començar a retallar les distàncies amb determinació. Ara bé, el Joventut no va voler cedir i va saber afermar-se al triomf en els instants clau.

En la propera jornada de competició, el Sant Esteve rebrà la visita del Palautordera en un partit que es preveu molt atractiu, ja que ambdós equips lluitaran per mantenir-se amunt en la classificació, ara empatats a 24 punts.