L'Avià va saltar al terreny de joc dominant i creant ocasions de perill i el primer avís es va convertir en gol quan al minut 10 Sucías va enviar al fons de la xarxa un llançament de falta directa. En els minuts posteriors, Miki López va veure com un defensa treia la pilota quan estava a punt a creuar la línia de gol, però a partir de la mitja hora de joc, el Peralada va fer una passa endavant, i va començar a controlar el centre del camp.

Els gironins van avisar amb un parell de xuts que van marxar fora per poc, però al minut 36 no van perdonar. Chacón va enviar al fons de la xarxa un xut des de la frontal de l'àrea per fer l'empat a 1. Poc abans del descans, Miki López va tenir una nova oportunitat, però la seva rematada va sortir fregant el pal. Amb l'1-1 es va arribar al descans, i a la represa els avianesos van sortir molt intensos. L'esforç va tenir la seva recompensa, i als 55 minuts, Miki Noguera es va quedar sol davant del porter i va tornar a avançar l'Avià.

L'1-2 va esperonar encara més el conjunt de Peralada, que a mesura que passaven els minuts anava dominant més. La darrera mitja hora va ser un monòleg gironí, ja que cada pilota que refusava la defensa berguedana, anava a parar a botes dels jugadors locals. Precisament, d'una pilota rebutjada per l'Avià va arribar l'empat. Sergio va engaltar un xut que va entrar per l'escaire fent inútil l'estirada d'Edu.

Tot i que en el minut 76, l'àrbitre, a instàncies del seu auxiliar, va anular un gol molt discutible a l'Avià, en el darrer tram del partit, el domini va ser del Peralada. Al minut 80, un altre xut de Sergio ben col·locat, va acabar dins la porteria visitant, i amb el 3-2 el conjunt berguedà va avançar les línies per buscar l'empat. Robert va aprofitar aquesta circumstància per explotar el contraatac i, sol davant del porter, va acabar culminant la remuntada amb el 4-2, ja amb el temps pràcticament esgotat.