Centenars d'aficionats van omplir de gom a gom el municipal de Sant Joan per veure un dels partits més importants de la temporada, el Joanenc-Súria, que enfrontava el segon i el tercer classificat.

El conjunt local va començar dominant els primers minuts, però a poc a poc el Súria els va anar guanyant terreny i el matx es va igualar. L'equip visitant va avançar-se en el marcador de córner al minut 35 i va passar a tenir el control, aprofitant que el Joanenc no estava bé. Tot i això, al 42 va arribar una de les jugades claus del partit quan l'àrbitre va expulsar Juncadella, del Súria, per un possible cop de mà a la cara d'un jugador local. Poc després es va arribar al descans.

A la represa el Joanenc va sortir molt fort a buscar la remuntada i fruit d'això, només sortir al terreny de joc, van tornar les taules al marcador amb un penal transformat per Rodri, màxim golejador de l'equip i de la competició amb 33 dianes. El matx es va igualar i el Joanenc es va quedar amb 10 al 65 per doble groga. Als últims minuts els de Sant Joan van pressionar una mica més, però sense sort. Amb aquest resultat el Joanenc se situa segon, empatat a punts amb la Penya San Pedro, i el Súria cau a la quarta posició.