El Martorell aconsegueix la victòria del derbi davant el Sant Esteve Sesrovires en un partit amb dues parts ben diferenciades.

El conjunt de casa va dominar la primera part i va saber aprofitar les oportunitats de gol. La primera d'elles va ser fruit d'una indecisió de la defensa sesrovirenca. Corria el minut 16 quan el davanter martorellenc va superar el porter visitant en recuperar la pilota després d'una cesisó de cap d'un defensa. Amb l'1 a 0 el conjunt local va seguir dominant el joc i, quan se superava la mitja hora de partit, una falta a tocar de la frontal de l'àrea va ser magistralment executada i posava el 2 a 0 al marcador. Per a més desgracia visitant, un minut abans del descans el defensa central va fer una clara i innecessària falta al mig del camp, va veire la segona groga i va deixar el seu equip amb 10 jugadors.

A la represa el Sant Esteve va passar a dominar, tot i estar en inferioritat numèrica, i a disposar d'ocasions de gol. Molt aviat i amb un remat de cap a la sortida d'un córner reduïa distàncies i 5 minuts abans del final, Borja, a boca de gol, va fer l'empat. El més difícil estava fet, però quan es jugaven els minuts del temps de descompte, el Martorell va fer el gol de la victòria i va acabar amb polèmica.