El ciclista local Cristofer Bosque, de l'equip Tomàs Bellès-Cannondale, va imposar-se al Raid de Cal Marçal de Puig-reig, que va estar marcat per l'alt nivell. Un petit grup de corredors, entre els quals Bosque, Guillem Muñoz, Ismael Ventura, Pablo Egeda, Fèlix Martínez, Josep Chavarria i l'exciclista professional Roberto Heras, va encapçalar la prova i va marcar ràpidament les distàncies.

Heras i Muñoz van liderar la forta pujada a Ginebret, però quan va començar la baixada tècnica, Bosque es va posar al davant i va marcar un fort ritme respecte del grup perseguidor. Finalment, el jove ciclista de Puig-reig va creuar en solitari la meta amb un temps de 2 hores, quasi bé quatre minuts d'avantatge respecte al segon classificat, el seu company d'equip Guillem Muñoz. Ismael Ventura va acompanyar-los en el podi. En categoria femenina, Anna Villar va ser la gran dominadora (2h 40') i Sílvia Pineda i Aida Viladrich van classificar-se en la segona i la tercera posició, respectivament.

Des de l'organització, els Bikers Cal Marçal, es van mostrar "molt satisfets" tant pel nombre de participants, uns 300 corredors, com per les felicitacions que van rebre del circuit. Molts ciclistes van reconèixer que, si bé era exigent en alguns punts tècnics de trialeres i corriols, la valoració global va ser molt positiva.

El Raid de Cal Marçal també va ratificar que és una cursa singular que sap aglutinar un alt nivell tot i no ser competitiva ni puntuable en el calendari oficial. A més, es va consolidar la proposta de la pedalada, que té unes característiques similars al raid, però és menys exigent i apta per a tots els aficionats a la bicicleta.