El Club Bàsquet Artés es va endur la victòria de la pista del River Andorra B, en un duel entre dos equips de la part alta de la classificació.

La sortida de l'equip local va ser molt eficaç, amb uns percentatges molt alts, que va provocar la resposa dels artesencs, que van finalitzar el quart només 4 punts per sota. En el segon període els visitants van anar ajustant la defensa i van continuar amb el bon ritme ofensiu, i això els va permetre posar-se per davant en el marcador (42-45 a la mitja part).

A la represa, els jugadors artesencs van agafar una diferència de 9 punts (59-50) quan faltaven 4 minuts pel final del tercer quart. A partir d'aquí l'equip andorrà va pressionar en defensa i els visitants es van descentrar, fet que va permetre als locals tornar a recuperar el control del partit. Però quan faltaven 4 minuts pel final del matx, l'experiència, la bona defensa i l'encert en els tirs lliures van donar als jugadors entrenats per Jordi Estany una victòria molt treballada i merescuda.