No ha pogut ser. En un partit entre dos equips que no havien sumat cap victòria a la competició, el Lagun Aro ha sumat el seu primer triomf de la temporada a la pista de l'Assignia Manresa (88-89), en un partit que s'ha decidit a la pròrroga.

El duel entre cuers d'aquesta jornada s'ha resolt a favor dels donostiarres. Durant tot el partit, el marcador ha estat molt igualat, encara que a tres minuts per al final semblava definir-se a favor de l'Assignia, que guanyava per vuit punts (73-65, min. 37). Però el partit ha arribat a la pròrroga, després que en el 'instant replay', els àrbitres anul·lessin una cistella de Doblas per haver estat fora de temps.

En el primer quart, el Manresa ha viscut dels tirs lliures i el bon fer de Javi Rodríguez, que ha anotat quatre dels 9 tirs lliures del seu equip, mentre que el Lagun Aro no n'ha llançat ni un. Una jugada de 2+1 de Rodríguez i un triple de Josh Asselin han donat el primer avantatge als catalans (10-7 min. 4), Guille Rubio ha acostat el seu equip, però Adam Hanga tornava a marcar la diferència (14-9, min. 25). Rubio i Arteaga intercanviaven cistelles de pivots, i DeVries i Woods feien el mateix propi amb els triples, de manera que al final del quart es mantenia la diferència (23-18, min. 10).

Korolev, després d'un triple, Rubio amb els primers tirs lliures del seu equip, i Woods també des del triple s'encarregaven de reduir la diferència i evitar que l'Assignia s'escapés. Els triples de Palsson i DeVries mantenien surant el Manresa (32-30, min. 17), però tres triples consecutius de Kuksiks han donat impuls al seu equip (34-39, min. 19). Ramsdell, el màxim anotador del partit, li ha donat la volta a la situació en l'equador del partit, també des de la línia de 6,75 metres (42-41, min. 20).

A la tornada del descans, l'Assignia ha seguit inspirat des del perímetre. Els homes de Ponsarnau han aconseguit cinc cistelles de tres i aconseguien la màxima del partit (59-51, min. 26). Sito Alonso ha demanat un temps mort, però poc canviaven les coses (63-57, min. 30). El Lagun Aro ha aconseguit un parcial de 0-8, amb punts Korolev i Papamakarios. Quatre minuts ha tardat a arribar la primera cistella dels catalans en aquest quart, obra d'un descafeïnat Josh Asselin. El dominicà més Ramsdell i DeVries han permès al Manresa recuperar el màxim avantatge (73-65, min. 37). Una jugada de 3+1 completada per Javi Salgado i un triple de Papamakarios, en el moment indicat, ficaven de nou el Lagun Aro en la lluita. El parcial aquesta vegada era d'1-9, per aconseguir l'empat a 74.

El partit podria haver acabat de la manera més espectacular si la cistella de Doblas hagués entrat un segon abans. No ha estat així i s'ha jugat la pròrroga.

El moment clau de la pròrroga ha estat una falta antiesportiva de Javi Rodríguez, que els bascos han aprofitat al màxim. Tirs lliures anotats per Javi Salgado i cistella de Guille Rubio (79-84, min. 44). Era l'exmanresà l'encarregat d'anotar dos tirs lliures més i posar al seu equip 7 amunt (79-86, min. 44). L'Assignia intentava creure, però no podia o no sabia com, i encara que al marcador final la diferència només ha estat d'un punt (88-89), la victòria ja no ha perillat per al Lagun Aro.