El CA Manresa, a banda de fer uns magnífics resultats a la Jean Bouin i a la cursa la Navarclina de 10 km, va tenir excel·lents resultats en altres fronts atlètics en aquest darrer cap de setmana.

Així, a Sòria i al paratge natural del Monte Valosandero es va fer el 19è Cros internacional i amb una actuació molt destacada a càrrec de la sallentina Marina Riera que es va classificar en el setè lloc final en la cursa júnior de 4.000 metres i amb un temps de 15'05'', millorant el seu paper a Atapuerca d'uns dies enrera. La seva companya al CAM, Aniria Mata, va entrar la setzena a la meta amb crono de 16'02''.

D'altra banda, a Girona es va fer una prova que era puntuable per al Circuit Català. En concret el 15è Cros Ciutat de Girona i en el qual hi van haver quatre podis finals del CAM: segons llocs per a Ousama Chouati en júniors, de Marwan El Fadili i Nawja Chouati en juvenils, i la tercera plaça aconseguida per Montse Casòliva en veteranes. En la prova de categoria júnior, hi va haver el brillant quart lloc assolit per Marc Valdès.

En els 10 km de les Franqueses va pujar al podi Oriol Sellarès, qui es va classificar tercer en la categoria absoluta (34'39''), ben secundat per Guillem Fernández (34'51''). En la Marató de València, en la 32a edició, Carles Fernández va entrar amb un temps oficial de 3h19'44". Finalment, en la cursa de la Mitja Marató de Ripoll, Màrius Terre va fer un temps d'1 hora 20'

i Jordi Arola va entrar poc després, amb un minut més.