Encara faltava molta gent per arribar quan el col·legiat Sergio Pérez, cinc minuts abans de l'hora oficial (16 h), va donar inici al matx entre el Sallent i el Can Parellada, el de l'estrena d'un dels ídols locals, l'exjugador de Primera Divisió Rubén Navarro, fixat aquest setmana passada per reforçar l'equip.

A les grades es respirava un optimisme que fa unes setmanes era impensable. A més, ben aviat es va palpar que, amb Rubén Navarro sobre el terreny de joc, l'autoestima de l'equip que dirigeix Josep Lluís Ruiz ha pujat molt. L'exjugador de Primera Divisió va tenir els galons de capità en aquest primer partit i va posar-se la samarreta amb el número 9, cedida per Lluís López (els jugadors del Sallent tenen assignat un mateix número per tota la temporada).

Els primers minuts van ser de tanteig i Rubén Navarro, jugant de mitja punta, pràcticament no va entrar en joc. Corria el minut 17 quan el 9 del Sallent va fer el primer detall de qualitat, una assistència de gol que el seu company Alberto Fernández no va desaprofitar en quedar sol davant el porter visitant (1-0). Una passada vertical, res a veure amb l'exquisidesa del nou jugador del conjunt sallentí en el segon gol. Era el minut 20, d'esquena a porteria i d'esperó a la frontal de l'àrea, quan va deixar en safata la pilota a Cristian Besora, que no ho va desaprofitar (2-0). El partit estava encarat. Al minut 26, Rubén Navarro va xutar a la barrera una falta directa.

A la represa, i en el primer xut a porteria (min 54), va fer lluir el porter Hablili, que va desviar la pilota a córner. Tres minuts després, Rubén Navarro aprofitava un rebuig dins de l'àrea per afusellar la sentència sentint-se crits de "Rubén, selecció" per part de la Curva. La feina, tot amb criteri, estava feta essent substituït al minut 76, quan va marxar i va ser aplaudit pel nombrós públic.