El Bàsquet Manresa finalment no podrà comptar amb Josh Davis, el seu nou fitxatge, en el partit d'aquest diumenge, contra l'Unicaja. En tancar el plaç per inscriure jugadors a la Lliga -a les 8 del vespre d'aquest divendres-, a la seu de l'ACB no havia rebut el transfer per part del seu club d'origen, el Guaiqueries de Veneçuela. A més, segons ha informat el club, durant l'entrenament d'aquesta tarda de divendres, el Davis ha patit una lesió a l'esquena, per la qual cosa també hagués estat dubte per al partit. Se li farà una ressonància magnètica i en les properes hores se sabrà el grau de la lesió.

El pivot nord-americà (2,03 metres i 32 anys) és un rodamón del bàsquet. En la seva trajectòria, Davis ha passat per moltes lligues diferents començant per l'NBA i passant per Itàlia, Rússia, Ucraïna, Puerto Rico i Grècia. A Espanya, va jugar en l'Adecco Or amb el Lleó en la temporada 2003-04, on va fer la mitjana de 12 punts i 6 rebots en 11 partits.

Format a la Universitat de Wyoming (1998-2002), va provar a la lliga d'estiu amb els Indiana Pacers i la seva primera experiència professional va ser en la Llega Due amb el Sic BPA Jesi.

Ha militat als Pacers (2008-09) i als Colorado 14ers (D-League, 2008-09) però no ha tingut mai l'oportunitat de jugar una temporada completa a l'NBA, pel que ha passat per diferents equips europeus com el Dinamo de Moscou (2007-08) i el BV Kíev (2007-08).

Davis completarà el joc interior del Manresa, que s'aferra a les seves limitades opcions de mantenir la categoria, en una campanya marcada pels mals resultats (els de Jaume Ponsarnau són últims amb només 4 victòries) i les lesions de jugadors importants com Javi Rodríguez i Charles Ramsdell, que es perdran el que queda de temporada.

Les altres incorporacions que ha fet el Manresa per reforçar-se són la de Ferran Laviña i Joan Creus Custodio, que sí que podran jugar contra l'Unicaja.