El CE Manresa vol mantenir la bona dinàmica de resultats i no allunyar-se del líder, el Sabadell B, al grup 4 de la Segona Catalana. L'equip que entrena Dani Andreu, que ha incorporat els defenses David Valle (de l'Olesa) i el francès Ibra, vol mantenir una dinàmica positiva en el complicat camp del Castellar (demà, a les 12.15 h).

Per a Dani Andreu, entrenador manresà, el matx no és gens fàcil. "És un equip amb molt ofici, que a casa ja ens van guanyar per 0-1". Però espera que l'equip mantingui el bon to de les darreres jornades. "Als darrers sis o set partits l'equip ha fet un pas endavant, volem continuar així". En el mateix grup, el Gironella i el Sallent, ambdós a la zona baixa, jugaran demà als complicats camps del Pau Solità (12.30 h) i Lliçà d'Amunt (12 h).

Però per increïble, la sèrie tan negativa de marcadors que porta l'UE Avià, que aquest dissabte (17 hores) rebrà el Ripollet, el cuer del grup 1 a la Primera Catalana. En la jornada onzena, els berguedans eren els líders amb una ratxa de 27 punts dels 33 possibles; però en les catorze jornades posteriors només n'han sumat 6 (dels 42 punts que hi havia joc), i sense cap victòria. Aquesta tarda sembla el dia ideal per reprendre el ritme de resultats positius i, de pas, evitar un final de lliga difícil. I en el grup 2, el Club Futbol Igualada juga demà al camp del Vilanova (17 h).