Un gol al darrer minut d'Oriol Vives va donar la victòria a un Igualada que es referma a la zona alta de la classificació. Els anoiencs van començar el partit amb decisió i Marçal Casadevall va marcar l'1-0 de penal al minut 2,5 (cinc dels onze gols que hi va haver al partit van arribar així). Al minut 15 el local Pla marcava el 2-0 amb un bonic llançament. Els visitants entrenats per Josep Lluís del Riu no acabaven de trobar el seu lloc sobre el parquet i per això el tècnic va començar a fer canvis. Els del Garraf van reaccionar i abans del descans van marcar el 2-1 deixant el partit per decidir.

A la represa, els visitants van continuar amb força i Ferrer i Gil, altre cop de penal, capgiraven el marcador al minut 30 (2-3). En aquesta situació, l'Igualada va prémer l'accelerador i Povedano, en dues ocasions, tornava a avançar els anoiencs al marcador. A partir d'aquest moment el duet arbitral va ser el clar protagonista del partit amb una sèrie de penals xutats a totes dues bandes. L'internacional Ton Baliu marcava el 5-3 però la rèplica visitant arribava tot seguit amb dos gols de penal marcats per Gil, el darrer al minut 47.

Amb empat a cinc gols al marcador s'entrava als minuts decisius i amb tot per decidir ambdós equips van errar un llançament de penal. Ja al darrer minut, i quan tot semblava indicar que el resultat de 5-5 seria definitiu, Oriol Vives va marcar un golàs que va donar la victòria final a l'Igualada. Amb aquesta victòria el conjunt anoienc ocupa la sisena posició de la classificació, precedit pel Vic.