El pivot polonès del València Basket va ser un dels jugadors més ovacionats del conjunt taronja tot i que no va fer el partit de la seva vida. Adam Hrycaniuk, fitxat per cobrir les baixes en el joc interior de l'equip, va ser eliminat per faltes quan faltaven tres minuts per acabar. El públic va reconèixer el seu esforç i caràcter, més que no pas els 2 punts i els 4 rebots.

Són, amb molta diferència, els dos millors jugadors dels seus equips, aquesta temporada, i dissabte ho van tornar a demostrar. Oliver va liderar el Joventut a la pista del Cajasol, amb 28 punts i 32 de valoració, però no va evitar la derrota. Com tampoc no ho va poder fer Nacho Martín, autor de 26 punts i 10 rebots en l'ensopegada del Blancos de Rueda davant el Caja Laboral.

Les baixes en el joc exterior del Barça han donat una oportunitat a Àlex Abrines, i l'està aprofitant. L'ala balear acumula 33 punts, inclosos cinc triples, i 40 de valoració en les seves dues actuacions, a l'Eurolliga i, ahir, a la lliga Endesa. Bones notícies per al Barça, que ahir va fer debutar a l'ACB la seva gran promesa, el croat Mario Henzonja, de només 18 anys.