El Manresa va trencar la seva bona ratxa de resultats al camp del Castellar on, a més de deixar-s'hi els tres punts, també va perdre la segona posició en benefici del Tona, no podent, per tant, aprofitar l'ensopegada del líder Sabadell B a casa amb l'OAR Vic. El cert és que els manresans van topar amb un Castellar que va saber llegir molt millor el partit, fent valer les seves armes.

El matx va començar amb equilibri, també pel que fa en les ocasions de gol. Al minut 5, Charly Lumbreras va estar a punt d'aprofitar una centrada de Kevin, però la seva volea va sortir per sobre del travesser. Al minut 13 era el local Quim qui disposava d'una bona oportunitat, a la que va respondre el porter Cañadas. A la jugada següent, un fort xut del manresà Berni s'estavellava al travesser. De mica en mica el Manresa començava a dominar i això va tenir els seus fruits amb el primer gol del partit, obra de Kevin al minut 23. El jugador visitant va aprofitar una sèrie de rebots dins de l'àrea local per marcar el gol.

El Centre d'Esports encarava bé el partit, però el Castellar va començar a treure profit de les accions a pilota aturada. Al minut 33 Argemí va rematar amb el cap una falta lateral servida per Quim. Un minut després el Manresa va tenir la possibilitat de desnivellar el marcador, però el lateral Marc Gràcia va rematar massa creuada una centrada per la banda dreta de l'atac visitant. En una jugada semblant, David Fernández no va arribar a xutar una bona acció de Kevin (minut 38). El Manresa portava la iniciativa i semblava que l'1-2 podia estar a prop.

La segona part va ser totalment diferent. El Castellar va establir el 2-1 al minut 53 en servir una falta de forma ràpida que va desconcertar la defensa visitant. El gol d'Enric va condicionar tot el que restava de partit. L'equip del Castellar va saber travar el joc (la pilota estava més aturada que en moviment) i el Manresa no va trobar la fórmula per contrarestar la manca de ritme que tenia la confrontació. Els manresans no van crear gaire perill però sí que van reclamar un possible penal comès sobre el seu jugador Noah que hagués pogut suposar l'empat a dos gols però aquesta va ser una de les poques accions ofensives del Centre d'Esports en tota la segona part.

Al darrer quart d'hora de partit, més amb el cor que amb el cap, els bagencs van pressionar de valent en busca del gol de l'empat però sense cap resultat positiu a nivell ofensiu. Ja en el temps d'afegit, i quan el partit estava gairebé acabat, el jugador del Manresa Ciscu va marcar el 3-1 en pròpia porta en una acció poc afortunada quan tot el peix ja estava venut.