Partit d'allò més interessant el que va enfrontar el Navàs, fins aquesta jornada segon classificat, contra l'anterior líder, el Gelida. Els jugadors navassencs van fer un gran partit, segurament, el millor de la lliga. En el primer període i en el segon, els locals van dominar en el marcador però amb avantatge molt curts. A la represa, el gran encert dels de Navàs en el tir va ser clau per a la seva victòria.

Després del descans, el domini dels locals sobre els jugadors del conjunt de Gelida va ser aclaparador, especialment al darrer quart del partit. Davant un pavelló molt ple, tant d'aficionats navassencs com de seguidors del Gelida que van decidir acompanyar el seu equip perquè sabien que el partit tenia molta transcendència, el Navàs va desplegar un joc fantàstic. L'encert en totes les facetes va fer que un bon equip com el Gelida fos derrotat.

Després d'aquest dur i intens parit, el Navàs se situa líder al capdavant de la classificació, compartit amb el seu rival. El bàsquet average, però, dóna la primera posició als bagencs. Els jugadors locals tenen un dur calendari al davant, però aquest triomf els permet dependre d'ells mateixos per acabar aconseguint el títol de lliga. Per la seva banda, el Gelida jugarà la propera jornada contra Els Monjos, mentre que els navassencs intentaran mantenir el liderat la pròxima jornada a la dura pista de l'Abrera.