El defensa Eric Abidal, recentment reincorporat a la rutina del Barça després d'un trasplantament de fetge, ha emplaçat avui els seus companys a arribar a la final de la Lliga de Campions "sí o sí", per brindar-li el títol al tècnic Tito Vilanova, que ha acabat el seu segon tractament contra el càncer.

"Ja només quedem quatre equip molt bons (Barcelona, Madrid, Borussia de Dortmund i Bayern de Munic). Per a l'equip i pel tècnic intentarem donar el millor, i arribar, sí o sí, a la final", ha dit Abidal, a l'acte en què apadrinava un llibre de relats solidaris redactats per una quarantena de periodistes esportius.

El jugador ha dit que ha rebaixat l'exigència respecte a la seva participació en els partits i que també gaudeix els minuts que li dóna l'entrenador, i que si no juga, ajuda els seus companys.

Abidal ha fet broma amb el seu futur i ha assegurat: "Aquí mana el Barça. El meu contracte s'acaba, però he lluitat per tornar i vull seguir jugant, encara que si em fan fora... no, que no em facin fora".

Sobre això, ha assegurat que ell és qui decidirà el seu futur, i ha insistit en diverses ocasions que serà ell qui dictamini on jugarà l'any que ve (aquest estiu conclou el seu contracte amb el Barça).