L'Igualada va tenir una mala jornada en la seva visita a la pista del Maçanet. No només va perdre el partit (3-1) sinó que a més, el seu jugador Marçal Casadevall, va haver de ser portat a l'hospital i restar en observació en rebre un fort cop de bola a l'esquena que li va provocar vòmits i marejos.

Marçal Casadevall va haver de ser ingressat a l'hospital en rebre l'impacte de la bola a l'esquena i patir marejos i vòmits durant el transcurs de l'enfrontament. En tancar l'edició, el jugador restava en observació mèdica.

Pel que fa al partit, els anoiencs van començar amb força i David Càceres els avançava al marcador al minut 6 (0-1). L'alegria, però, va durar poc ja que al minut següent Rubén Fernández empatava el matx. La primera meitat va transcórrer sense massa interrupcions i el joc va ser molt dinàmic. Tots dos equips intentaven efectuar ràpides transicions ofensives per arribar amb el màxim perill a la porteria rival. Tots dos equips van disposar de força ocasions de gol però sense massa encert en la rematada.

El local Jordi Galan va marcar el 2-1 en una bona acció al contracop del conjunt selvatà. Les bones aturades d'ambdós porters van evitar que el resultat al descans fos diferent. A la segona meitat els igualadins van sortir amb més força en busca de capgirar el marcador però no van poder capgirar-lo. Els arlequinats van tenir el domini total del joc però van errar massa en atac i finalment això ho van acabar pagant car.

Els selvatans també van tenir les seves ocasions de gol i Eladi Deitg va aturar una falta directa executada per Jordi Bartrés. Quan el partit ja arribava a les acaballes altre cop Rubén Fernández establia el 3-1 definitiu a favor del Shum Maçanet. La victòria fa que els locals es puguin allunyar de la zona baixa de la taula classificatòria. En aquests moments ocupen la tretzena plaça amb 21 punts, un menys que el seu rival comarcal, el Blanes, que és dotzè.