L'Asfe de Sant Fruitós de Bages va aconseguir endur-se una còmoda victòria davant el Noguera Piñol Alpicat, un conjunt que lluita per evitar les posicions de promoció de descens.

En els primers deu minuts del matx hi va haver molta igualtat entre els dos equips, amb un constant intercanvi de cistelles, tal com demostra el marcador al final des mateixos. En el segon període, els jugadors bagencs, gràcies a un bon treball en l'aspecte defensiu, van poder trencar el partit per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un avantatge molt important.

En la segona meitat, els jugadors visitants no van estar al seu millor nivell i no van poder tornar a entrar en el partit de cap de les maneres, i els homes entrenats per Màrius Bonjorn no van tenir problemes per endur-se un important triomf, que els situa en la quarta posició de la taula classificatòria, empatats a 17 victòries amb el Tenea Esparreguera.

En la propera jornada, l'Asfe de Sant Fruitós de Bages visitarà la pista de la Salle Manresa en un nou derbi bagenc. El partit s'iniciarà a dos quarts de sis de la tarda.