L'Avià va sumar ahir a Sant Feliu de Guíxols la primera victòria de la segona volta (feia quinze jornades que no guanyava, amb sis empats i nou derrotes). L'equip avianès, que va veure com dijous dimitia del càrrec d'entrenador Joan Prat i la resta de membres del cos tècnic, va tenir ahir a la banqueta el jugador Miquel Baena (està lesionat) com a director d'orquestra, a l'espera que en les properes hores es fitxi un nou tècnic.

El conjunt del Berguedà no va poder comptar amb cap dels seus porters per lesió, i el juvenil Sergi Garcia va haver d'ocupar aquesta demarcació. El partit va ser en general molt obert, amb un gran repertori d'ocasions de gols d'uns i altres. L'Avià va sortir amb empenta i després d'un u contra u d'Uri Martínez (min 9), Viladomat va fer pujar el primer gol al marcador (min 10). El Guíxols es mostrava també molt perillós i Garrido i Peque van poder marcar als minuts 12 i 15, respectivament. Al minut 16, el visitant Riki va xutar a fora però arran del travesser. Al minut 25, Peque igualava el marcador, però abans del descans Uri Martínez culminava una bona acció dels davanters de l'Avià amb l'1 a 2, ja al minut 44.

El segon temps va ser molt semblant. Al minut 54, Noguera feia l'1 a 3 i al 62, Álex González no podia aprofitar un penal amb expulsió de Pedregosa. Tot i jugar amb deu homes, els locals van reduir distàncies al minut 82 amb un gol de Mora; amb 2 a 3, l'Avià va patir fins al final per mantenir el marcador.