Leo Messi continua de forma positiva la recuperació de la seva lesió al bíceps femoral de la seva cama dreta i tot indica que l'argentí estarà a disposició de Tito Vilanova per enfrontar-se al Bayern Munic en les semifinals de la Lliga de Campions.

Encara que el club blaugrana no ho ha confirmat a través dels seus medis oficials, el golejador ha estat sotmès aquest dimarts a una ecografia, segons publiquen els diaris 'Mundo Deportivo' i 'Sport'. Aquests indiquen que el jugador s'està recuperant "molt bé" de la lesió soferta en l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions davant el París Saint-Germain i que el va obligar a jugar molt minvat de condicions i durant pocs minuts en la tornada.

A més, segons les mateixes informacions, no confirmades a Efe pel club, el jugador argentí tindria l'aprovació dels serveis mèdics del Barcelona per poder formar d'inici davant el Bayern de Munic.

Després d'aquella lesió a París, Leo Messi va descansar en el partit de la lliga davant del Getafe i va jugar la mitja hora final del partit de tornada davant el PSG. Des d'aleshores, l'argentí desenvolupa exercicis de fisioteràpia.

En la semifinal de la Champions el Barcelona visitarà al campió alemany dimarts que ve. La tornada es disputarà al Camp Nou l'1 de maig.