El fruitosenc Pere Borrelles (Gas Gas) es va adjudicar el cap de setmana la tercera prova del campionat italià de trial indoor. Amb aquesta victòria, Borrelles és a dues curses d'aconseguir el títol.

A les complicades zones de Rapallo, Borrelles va signar una autèntica exhibició, i va guanyar la cursa amb molta autoritat. En finalitzar la competició, Borrelles va mostrar la seva satisfacció: "he competit a un nivell molt alt. Hi havia zones molt complicades i he aconseguit acabar-ne moltes amb zero punts. Guanyar aquest campionat italià indoor és un dels objectius de la temporada i tinc bones sensacions. La classificació general de la prova de Rapallo va ser encapçalada per Borrelles amb 11 punts (10 i 1), seguit de Daniele Maurino (Ossa) amb 22 (13 i 9; Gianluca Tournour (Gas Gas) amb 29 (15 i 14), Luca Corone (Gas Gas) amb 30 (15 i 15) i Jack Challoner (Beta) amb 28 (12 i 16).

Després de la seva participació a Itàlia, Borrelles ja prepara el trial del campionat del món que s'ha de celebrar al Japó el 27 i 28 d'abril.